Iran Homosexual Activists Group
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

من راي ميدهم !

3 مشترك

من راي ميدهم ! Empty من راي ميدهم !

پست  Hamjensgera 2008-03-13, 04:30

ولی حاظر نیستم رای خود را در صندوق های اسلامی بیندازم، با ننداختن رای خود در صندوق های اسلامی و تحریم انتخابات به جمهوری غیر اسلامی رای میدهم.

Hamjensgera
مدیر

تعداد پستها : 181
Registration date : 2007-10-04

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

من راي ميدهم ! Empty منم رائ مئ دم (از اون نظر!)

پست  behrad_hunky 2008-03-13, 08:08

Amir_Pourshariati نوشته است:ولی حاظر نیستم رای خود را در صندوق های اسلامی بیندازم، با ننداختن رای خود در صندوق های اسلامی و تحریم انتخابات به جمهوری غیر اسلامی رای میدهم.
عزیزم به یک باره بگو انتخابات رو تحریم می کنم دیگه! من که تیتر مطلب شما رو تو صفحه ی اول تالار دیدم گفتم که امیرخان هم بعله! ولی بعدش خیالم راحت شد.
استدلال شرکت کنندگان در انتخابات این است که باید در انتخابات نمایشی رژیم شرکت کنیم تا جلوی احمدی نژاد و دار و دسته اش رو بگیریم ولی دیروز رهبری تیر خلاص رو به مغز طرفداران شرکت در انتخابات شلیک کرد و گفت که مجلس آینده باید راه دولت را هموار کند به عبارت دیگر باید بله قربان گوی دولت باشد و هر لایحه ای را که به مجلس می اورد بدون کم و زیاد تصویب کند. مسخره تر اینه که بعضی طرفداران شرکت در انتخابات مطرح می کنند که باید در انتخابات شرکت کنیم وگرنه مشروعیت رژیم در صحنه ی بین الملل خدشه دار می شود و کشور های جهان برای حمله به ایران اجماع می کنند .جالبه که بسیاری از این ها از جمله ابراهیم خان نبوی قیافه ی اپوزیسیون را به خود می گیرند. به این اقا میل کردم که چرا اصرار دارید همه چیز را به گردن احمدی نژاد بیندازید و بگویید با رفتن او همه چیز حل می شود و ما با امریکا و جهان اشتی می کنیم و دیگر جنگ نمی شود.مگر مجلس در این مملکت چه کاره است به من جواب داد که شما طرفدار حمله ی امریکا هستید! بیچاره مثل اینکه یادش رفته که خودش در زمان خاتمی از دست جمهوری اسلامی و قاضی مرتضوی فرار کرد و به بلژیک امد!
از این ها گذشته حداقل در زمینه ی حقوق دگرباشان فرقی نمیکنه چه کسی توی این رزیم سر کار بیاد. همشون ما رو به صورت جسدی که روی چوبه ی دار تاب می خوره تصور می کننند.با وضعیت موجود تحریم بهترین راه حل است
behrad_hunky
behrad_hunky

تعداد پستها : 29
Registration date : 2008-03-06

من راي ميدهم ! Empty رد: من راي ميدهم !

پست  pesar 2008-03-13, 15:29

منم رای نمی دم ولی نه به خاطر جمهوری اسلامی که اگر همین جمهوری اسلامی حق من رو به عنوان یک شهروند در انتخاب به رسمیت می شناخت حتما رای می دادم، من رای نمی دم تا تاییدی بر خواست هیچ دیکتاتوری نباشم، چه این دیکتاتور نام اسلام رو یدک بکشه و چه هر نام دیگه ای
pesar
pesar

تعداد پستها : 46
Registration date : 2007-10-05

http://5pesar.wordpress.com

بازگشت به بالاي صفحه