سوال و جواب
2 مشترك
صفحه 1 از 1
يه سوال ...
این سوالی که الان مطرح می کنم در یه فروم غیر ایرانی طرح شده بود .گفتم سوال جالبیه ...
اگه فردی از شما درخواست دوستي کنه و به شما بگه كه ايدز داره شما با اون رابطه دوستی برقرار میکنید ؟
توجه داشته باشید که منظور من از رابطه دوستی ، یه دوستی کامل هست. نه فقط ثکث
لازم به توضیح هستش که به نظر من یه رایطه دوستی نباید با نیت ثکث ایجاد بشه .اول دوستی و در صورت لزوم بعد با توافق طرفین ، ثکث .
اگه فردی از شما درخواست دوستي کنه و به شما بگه كه ايدز داره شما با اون رابطه دوستی برقرار میکنید ؟
لازم به توضیح هستش که به نظر من یه رایطه دوستی نباید با نیت ثکث ایجاد بشه .اول دوستی و در صورت لزوم بعد با توافق طرفین ، ثکث .
رد: سوال و جواب
با ایدزیا بدون ایدز فرقی نمیکنه ، فقط باید در نظر گرفت که کسی که ایدز داره از نظر جسمی ضعیف تر هست و باید ملاحظه اش بشه که باید به طور منظر دارو مصرف کنه و شاید نتونه ورزش های سنگین کنه و باید خیلی مواضب مریضی های مسری باشه، دیگه غیر از این فرقی نداره که کسی ایدز داره یا نه.pesare32 نوشته است:این سوالی که الان مطرح می کنم در یه فروم غیر ایرانی طرح شده بود .گفتم سوال جالبیه ...
در موقع سکس هم باید فرض را بر این گذاشت که همه ایدز دارند حتی شریک زندگمون حالا هر چقدر هم که آزمایش داده باشیم با هر چیز دیگه، فکر سکس نا امن باید از سر همه بیرون بشه
Hamjensgera- مدیر
- تعداد پستها : 181
Registration date : 2007-10-04
صفحه 1 از 1