معافيت سربازي
+3
homan aghili
Hamjensgera
pesare32
7 مشترك
صفحه 1 از 1
معافيت سربازي
این تاپیک مخصوص همجنسگرایان مرد هستش .
در این تاپیک بگید که آیا شما می تونید (یعنی روتون میشه ) برید و به خاطره اینکه همجنسگرا هستید معا فیت سربازی بگیرید یا نه ؟
در این تاپیک بگید که آیا شما می تونید (یعنی روتون میشه ) برید و به خاطره اینکه همجنسگرا هستید معا فیت سربازی بگیرید یا نه ؟
اين مطلب آخرين بار توسط در 2007-10-09, 09:39 ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است.
yes
بله من حتی مدارکی که بیمارستان برای همجنسگرا بودنم داده را قاب کردم به اتاق زدم.
Hamjensgera- مدیر
- تعداد پستها : 181
Registration date : 2007-10-04
رد: معافيت سربازي
mard bayad bere khedmat ta bishtar sakhtiharo dark kone <be ghol ghadimihapesare32 نوشته است:لازم به سند نبود
حرف شما خودش سنده
قبولت دارم
homan aghili- تعداد پستها : 5
Registration date : 2007-10-09
reply
اره ولی سربازی اون قدیما کجا ، سربازی الان کجا .
اون زمان پدرا و پدر بزرگامون افتخار می کردن که خدمت کنن ولی حالا چی ؟!
حالا ازشون بپرس .مطمئنا میگن :نمیشه نری / نمیشه خرید / و ...
شناسنامه
مدرک معافیت سربازی برای Gay ها معادل است با تعویض شناسنانه برای Transsexual ها بعد از عمل تغییر جنسیت ، این تنها سندی است که به صورت رسمی و دولتی همجنس گرا بودن کسی را نشان میده.
Hamjensgera- مدیر
من كه خودم خدمت كردم
به نظرم معاف شدن به دليل همجنسگرايي نوعي تاييد براي بيمار بودن اين افراده ! جالبه بدونين كه اينها عقيده دارن همجنسگراها باعث ميشن جو مقدس نظام لكه دار ميشه و اين در واقع يعني ميترسن ماها بچه هاي مردم رو منحرف كنيم !!! من كه شخصا حاضرم معافيت پزشكي از نوع شلي و كوري و كري داشته باشم تا معافيت براي همجنسگرايي چون احساس ميكنم بهم توهين شده
به نظرم معاف شدن به دليل همجنسگرايي نوعي تاييد براي بيمار بودن اين افراده ! جالبه بدونين كه اينها عقيده دارن همجنسگراها باعث ميشن جو مقدس نظام لكه دار ميشه و اين در واقع يعني ميترسن ماها بچه هاي مردم رو منحرف كنيم !!! من كه شخصا حاضرم معافيت پزشكي از نوع شلي و كوري و كري داشته باشم تا معافيت براي همجنسگرايي چون احساس ميكنم بهم توهين شده
ولی از دیدگاه دیگه این نشون میده که نظام پذیرفته که عده ای همجنس گرا هستند ، حالا منحرف یا غیر منحرف این خودش از نظر سیاسی یک تحول بزرگ هست و میشه نقطه آغازی باشه برای اینکه بگیم که حالا که پدیده ای به نام همجنس گرایی وجود داره پس چنین و چنان ، خب تحقیر شدن هم یک نوع پرداخت بها است مانند زندان رفتن و شکنجه شدن، کسانی باید این راه را برند تا به جایی برسیم
Hamjensgera- مدیر
من خودم معافيت با عنايت رهبري دارم ولي اگه مي خواستم معافي از اين طريق بگيرم
خودمم راضي بود خونواده بهم اجازه نمي داد چون در هر شكلش الان همجنسگرايي يك تابو ست .
خودمم راضي بود خونواده بهم اجازه نمي داد چون در هر شكلش الان همجنسگرايي يك تابو ست .
Mehran- تعداد پستها : 13
Registration date : 2007-10-06
اگه مطمئن باشم كه ايران كار نميكنم و جرات گفتن به پدر و مادرمم هم داشته باشم چرا كه نه؟
Hatef- تعداد پستها : 11
Registration date : 2008-04-19
صفحه 1 از 1